Pikantní vepřové kotlety
Suroviny
- 3 ks Vejce slepičí
- 1 špetka Sůl
- 1 špetka Pepř černý mletý
- 1 špetka Vegeta
- 3 stroužek Česnek
- 1 kg Vepřové kotlety
- 2 polévková lžíce Hořčice
- 2 polévková lžíce Majolka
- 2 polévková lžíce Olej stolní
- 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
- 1 polévková lžíce Polévkové koření Maggi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 404 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 26 g
- Sodík 182 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 250.9 mg
- Draslík 629.9 mg
- Vláknina 358.2 mg
- Vitamín A 358.2 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Smícháme na marinádu suroviny - česnek, hořčici, majolku, olej, pepř, maggi, sůl, vegetu, vejce a worcester.
-
2
Na 3 dny do ní ponoříme maso.
-
3
Poté vyjmeme a na teflonové pánvi osmahneme.
-
4
Podáváme teplé.