Polévka brynzová

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sýr Brynza
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Chléb konzumní
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Zakysaná smetana
  • 1 l Voda pitná
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1247 kcal
  • Sacharidy 192 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 92 mg
  • Bílkoviny 46 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 199.7 mg
  • Draslík 130 mg
  • Vláknina 850 mg
  • Vitamín A 850 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Necháme vařit vodu, do které dáme nakrájenou cibuli, povaříme a rozmixujeme.

  • 2

    Na kostky nakrájíme chleba, osmahneme jako krutony a dáme hotové do talířů.

  • 3

    Rozmixujeme v míse vajíčka, smetanu a brynzu na krém.

  • 4

    Zamícháme do něj horkou vodu s cibulkou, necháme proležet a polévkou zalijeme krutony.

  • 5

    Dle chuti můžeme pažitkou ozdobit.

Komentáře k receptu