Polévka brynzová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1247 kcal
- Sacharidy 192 g
- Tuky 31 g
- Sodík 92 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 199.7 mg
- Draslík 130 mg
- Vláknina 850 mg
- Vitamín A 850 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Necháme vařit vodu, do které dáme nakrájenou cibuli, povaříme a rozmixujeme.
-
2
Na kostky nakrájíme chleba, osmahneme jako krutony a dáme hotové do talířů.
-
3
Rozmixujeme v míse vajíčka, smetanu a brynzu na krém.
-
4
Zamícháme do něj horkou vodu s cibulkou, necháme proležet a polévkou zalijeme krutony.
-
5
Dle chuti můžeme pažitkou ozdobit.