Mangové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 202 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 0 g
- Sodík 17 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 50 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 290.3 mg
- Vláknina 5300 mg
- Vitamín A 5300 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.4 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zralá manga nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, dáme do hrnce,
-
2
přidáme cukr, ocet a vaříme na středním plameni.
-
3
Mícháme dokud se cukr nerozpustí.
-
4
Stáhneme plamen a necháme bublat, občas promícháme.
-
5
Takto vaříme asi dvě hodiny, až bude směs lesklá a zkaramelizovaná.