Česnekové kapsy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 105 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Anglická slanina
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 4 plátek Vepřové maso libové
  • 1 polévková lžíce Majoránka
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 277 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 372 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 42.1 mg
  • Draslík 128.1 mg
  • Vláknina 1345.3 mg
  • Vitamín A 1345.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozklepeme plátky masa, osolíme, opepříme a potřeme z jedné strany česnekem a posypeme majoránkou.

  • 2

    Hermelín zabalíme do slaniny a dáme doprostřed plátku. Plátek přehneme a párátkem propíchneme.

  • 3

    Dozlatova opečeme na oleji z obou stran.

  • 4

    Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme.

  • 5

    Poté přidáme kapsy, podlijeme vodou a doměkka dusíme.

Komentáře k receptu