Salát z pečeného králíka a šalotek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Králičí maso
  • 150 g Šalotka sterilovaná
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • 6 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 176 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 67 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 160.1 mg
  • Draslík 261.4 mg
  • Vláknina 168 mg
  • Vitamín A 168 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Upečené maso nakrájíme na silnější nudle, přidáme nakrájené sterilované šalotky, drobně nakrájenou petrželovou nať a uvařená nakrájená vejce. Vše zalijeme račatovým protlakem rozředěným vodou a pokapeme kyselou šlehačkovou smetanou.

Komentáře k receptu