Pikantní salát z vepřového masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 400 g Vepřová krkovička pečená
  • 0.5 kávová lžička Cukr moučkový
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Chilli koření mleté
  • 1 ks Citronová šťáva
  • 2 ks Chilli paprička
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 506 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 96974 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 118.4 mg
  • Draslík 319.3 mg
  • Vláknina 1175.1 mg
  • Vitamín A 1175.1 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.8 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Upečené maso a eidamský sýr nakrájíme na silnější nudle, přidáme očištěnou a nakrájenou pálivou papriku bez jadérek, oloupaná rajčata nakrájená na osminky, nakrájenou kapii a zamícháme. Z kečupu, oleje, cukru, citrónové šťávy, ze soli a z chilli koření připravíme nálev a zamícháme jej do salátu.

Komentáře k receptu