Pikantní salát z vepřového masa
Suroviny
- 100 g Sýr Eidam cihla 40%
- 400 g Vepřová krkovička pečená
- 0.5 kávová lžička Cukr moučkový
- 2 ks Rajčata
- 1 ks Sůl
- 1 ks Chilli koření mleté
- 1 ks Citronová šťáva
- 2 ks Chilli paprička
- 1 ks Paprikové lusky čerstvé
- 1 polévková lžíce Olej stolní
- 4 polévková lžíce Kečup
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 506 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 40 g
- Sodík 96974 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 118.4 mg
- Draslík 319.3 mg
- Vláknina 1175.1 mg
- Vitamín A 1175.1 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.8 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Upečené maso a eidamský sýr nakrájíme na silnější nudle, přidáme očištěnou a nakrájenou pálivou papriku bez jadérek, oloupaná rajčata nakrájená na osminky, nakrájenou kapii a zamícháme. Z kečupu, oleje, cukru, citrónové šťávy, ze soli a z chilli koření připravíme nálev a zamícháme jej do salátu.