Salát z drůbežího salámu s tatarskou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Hrášek
  • 150 g Zelenina nakládaná
  • 200 g Omáčka tatarská
  • 250 g Salám drůbeží
  • 1 ks Citronová šťáva
  • 1 ks Sůl
  • 2 ks Okurky nakládané
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 395 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 99034 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 35 mg
  • Draslík 181.2 mg
  • Vláknina 9540 mg
  • Vitamín A 9540 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupaný salám nakrájíme na kostičky, přidáme nakrájenou sterilovanou sladkokyselou zeleninu, sterilovaný hrášek a nastrouhané sladkokyselé okurky. Všechno osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, zalijeme tatarskou omáčkou a zlehka zamícháme.

Komentáře k receptu