Drůbeží salát s celerem a jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 205 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 5 g
- Sodík 96967 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 54 mg
- Draslík 487.2 mg
- Vláknina 10053.5 mg
- Vitamín A 10053.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Upečené maso nakrájíme na tenké plátky nebo silnější nudle. Celer oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Oloupaná jablka bez jadřinců nakrájíme na kostičky, zakapeme citrónovou šťávou a smícháme s nastrouhaným celerem a nakrájeným masem. Všechno zalijeme nálevem, který si připravíme z oleje, octa, hořčice, soli a z mletého pepře.