Salát z telecího masa a vajec
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 357 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 28 g
- Sodík 97161 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 299.1 mg
- Draslík 446.3 mg
- Vláknina 5861.5 mg
- Vitamín A 5861.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 3.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Upečené maso nakrájíme na nudličky. Natvrdo uvařená vejce oloupeme a nakrájíme na osminky. Přidáme k masu, osolíme, okořeníme mletým pepřem a zalijeme majonézou, ve které jsme rozmíchali hořčici a nakrájené mladé cibulky.