Krupicový dezert
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 4 g
- Sodík 96 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 16.7 mg
- Draslík 19.5 mg
- Vláknina 850 mg
- Vitamín A 850 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dle návodu uvaříme pudinky.
-
2
Do dalšího hrnce dáme vařit vodu s cukrem.
-
3
Za stálého míchání přisypáváme krupičku a vaříme 5 minut.
-
4
Horké přelijeme do mísy a 15 minut šleháme do bílé pěny. Rozdělíme na tři díly, do jednoho vmícháme vanilkový pudink, do druhého čokoládový a do třetího zavařeninu.
-
5
Jednotlivé druhy vléváme do misek a necháme ztuhnout.