Tvarohová pizza

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Tvaroh jemný
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 300 g Mouka polohrubá
  • 100 g Šunka dušená
  • 100 g Anglická slanina
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • 1 hrst Kukuřice cukrová
  • 1 špetka Sůl
  • 1 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 5 polévková lžíce Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1392 kcal
  • Sacharidy 134 g
  • Tuky 63 g
  • Sodík 628 mg
  • Bílkoviny 77 g
  • Uhlovodany 122 g
  • Cholesterol 348.2 mg
  • Draslík 1071.5 mg
  • Vláknina 13169 mg
  • Vitamín A 13169 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme vše dohromady a vypracujeme těsto.

  • 2

    Které vyválíme a dáme na vymazaný a vysypaný plech.

  • 3

    Těsto potřeme kečupem, který jsme smíchali s česnekem a olejem.

  • 4

    Strouhaným sýrem posypeme a dáváme suroviny dle chuťi.

  • 5

    Pečeme na 220 stupňů 20 minut.

Komentáře k receptu