Tvarohová pizza
Suroviny
- 250 g Tvaroh jemný
- 100 g Sýr Eidam cihla 40%
- 300 g Mouka polohrubá
- 100 g Šunka dušená
- 100 g Anglická slanina
- 2 ks Vejce slepičí
- 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
- 1 hrst Kukuřice cukrová
- 1 špetka Sůl
- 1 stroužek Česnek
- 4 polévková lžíce Olej stolní
- 2 polévková lžíce Kečup
- 5 polévková lžíce Mléko polotučné
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1392 kcal
- Sacharidy 134 g
- Tuky 63 g
- Sodík 628 mg
- Bílkoviny 77 g
- Uhlovodany 122 g
- Cholesterol 348.2 mg
- Draslík 1071.5 mg
- Vláknina 13169 mg
- Vitamín A 13169 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Smícháme vše dohromady a vypracujeme těsto.
-
2
Které vyválíme a dáme na vymazaný a vysypaný plech.
-
3
Těsto potřeme kečupem, který jsme smíchali s česnekem a olejem.
-
4
Strouhaným sýrem posypeme a dáváme suroviny dle chuťi.
-
5
Pečeme na 220 stupňů 20 minut.