Dětský bramborák

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 22.22 ml Olej stolní
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 kg Brambory
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 283 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 164 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 248.5 mg
  • Draslík 1111.2 mg
  • Vláknina 12539.8 mg
  • Vitamín A 12539.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.5 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nastrouháme oškrábané brambory a přebytečnou vodu z nich vymačkáme.

  • 2

    Na rozpálený olej obracečkou klademe brambory, které osolíme a opepříme.

  • 3

    Z obou stran pečeme dokřupava.

  • 4

    Vejce vyklepneme a obracečkou ho roztáhneme po bramboráku. Osolíme, opepříme, přikryjeme pokličkou a pečeme, až se vejce srazí.

  • 5

    Ozdobíme kečupem.

Komentáře k receptu