Andaluské gaspačo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1122 kcal
- Sacharidy 190 g
- Tuky 22 g
- Sodík 1924 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 190 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1331.2 mg
- Vláknina 36098.8 mg
- Vitamín A 36098.8 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 63.4 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Odkrojíme kůrku z toastového chleba, nakrájíme na kostičky a dáme do mixéru.
-
2
Přidáme vodu, nakrájená rajčata, papriky, cibulky, česnek, olivový olej, vinný ocet, sůl a rozmixujeme.
-
3
Podáváme s pečivem.