Cizrnový salát s pomeranči

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Sýr Feta
  • 400 g Cizrna
  • 2 ks Pomeranče
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Máta
  • 2 polévková lžíce Olej olivový jedlý
  • 1 polévková lžíce Ocet jablečný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 926 kcal
  • Sacharidy 147 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 379 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 147 g
  • Cholesterol 17 mg
  • Draslík 2163.1 mg
  • Vláknina 79615.9 mg
  • Vitamín A 79615.9 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 122.6 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 39 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pomeranč oloupeme i s bílou dužinou rozdělíme na měsíčky a sloupneme z nich tenkou blanku.

  • 2

    Prošleháme olej šťávu z jednoho pomeranče, ocet, sůl a pepř. Konzervu cizrny, scedíme a propláchneme, smícháme s pomerančem

  • 3

    rozdrobeným sýrem, mátou a petrželkou.

  • 4

    Zalijeme zálivkou a podáváme.

Komentáře k receptu