Jitrnicová pomazánka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 890 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 84 g
- Sodík 159 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 212.7 mg
- Draslík 113.8 mg
- Vláknina 1779.5 mg
- Vitamín A 1779.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 89.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozpustíme máslo v hrnci, podusíme na něm oloupanou a nakrájenou cibuli.
-
2
Vymačkáme jitrnici ze střeva, přidáme vejce a krátce osmahneme. Osolíme a opepříme a podáváme.