Jitrnicová pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 150 g Máslo čerstvé
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Jitrnice domácí
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 890 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 84 g
  • Sodík 159 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 212.7 mg
  • Draslík 113.8 mg
  • Vláknina 1779.5 mg
  • Vitamín A 1779.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 89.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozpustíme máslo v hrnci, podusíme na něm oloupanou a nakrájenou cibuli.

  • 2

    Vymačkáme jitrnici ze střeva, přidáme vejce a krátce osmahneme. Osolíme a opepříme a podáváme.

Komentáře k receptu