Hovězí na víně s brusinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 295 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 9 g
- Sodík 350 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 96.7 mg
- Draslík 166.2 mg
- Vláknina 2596.5 mg
- Vitamín A 2596.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.1 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mouku ochutíme solí a pepřem a obalíme v ní plátky masa.
-
2
Na rozpáleném oleji maso opečeme dohněda. Přemístíme na talíř a na oleji orestujeme na plátky nakrájenou cibuli. Vrátíme zpět maso, zalijeme vývarem a vínem, přivedeme k varu, zakryjeme, teplotu snížíme a dusíme dokud maso nezměkne. Cca 1hodinu.
-
3
Poté přidáme brusinky a dochutíme. Ještě 5min povaříme a podáváme.