Telecí játra na cibuli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 273 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 11 g
- Sodík 97017 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 503.9 mg
- Draslík 644.9 mg
- Vláknina 6165.8 mg
- Vitamín A 6165.8 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Telecí játra pouze otřeme, odstraníme blány a nakrájíme na malé kousky.
-
2
Očištěnou cibuli nakrájíme na jemno, zpěníme na sádle do žluta, přidáme nakrájené maso, opepříme a za stálého míchání opékáme, až budou dostatečně opečená.
-
3
Hotová játra přendáme na teplou mísu, šťávu zaprášíme hladkou moukou, krátce povaříme. Poté podlijeme 3 lžícemi vývaru, krátce povaříme a játra přelijeme.