Linguine s pečenou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 815 kcal
- Sacharidy 115 g
- Tuky 27 g
- Sodík 1028 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 115 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 624.8 mg
- Vláknina 10307.5 mg
- Vitamín A 10307.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 111.2 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Troubu předehřejeme na 180C.
-
2
Papriky rozpůlíme, odstraníme semínka. Cibule a rajčata rozpůlíme. Česnek oloupeme a rozdělíme na stroužky. Do pekáče rozložíme v jedné vrstvě zeleninu, přelijeme olejem a octem, ochutíme solí a pepřem. Pečeme asi 50min doměkka, poté rozmixujeme na hladkou kaši.
-
3
Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme. Rozdělíme je na talíře a přidáme zeleninovou kaši. Posypeme strouhaným parmazánem, olivami, pepřem a podáváme.