Telecí karbanátky II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 793 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 63 g
- Sodík 410 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 187.9 mg
- Draslík 506.1 mg
- Vláknina 115.5 mg
- Vitamín A 115.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozkrájené žemle namočíme v mléce a vymačkáme.
-
2
Oboje maso očistíme, rozkrájíme na kostky a umeleme spolu se žemlemi. Směs osolíme, přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, řádně rozmícháme.
-
3
Na prkénku posypaném moukou tvarujeme placičky na prst vysoké. Opečeme je po obou stranách na rozehřátém tuku.