Telecí maso na paprice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 278 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 12 g
- Sodík 97069 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 170.3 mg
- Draslík 645.5 mg
- Vláknina 1068.5 mg
- Vitamín A 1068.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme a vykostíme, nakrájíme na kostky.
-
2
Očištěnou cibuli drobně pokrájíme, zpěníme na másle, přimícháme papriku a hned vložíme rozkrájené maso, které zpočátku dusíme bez podlévání, později podlijeme menším množstvím vývaru z kostí, které nám zbyly po vykostění.
-
3
Maso dusíme do vysmahnutí šťávy. Poté je zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a mírně povaříme.
-
4
Jako přílohy podáváme rýži, vařené brambory, těstoviny, noky, rohlíky.