Kedlubnová omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 224 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 19 g
- Sodík 141 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 38 mg
- Draslík 360.7 mg
- Vláknina 5563.5 mg
- Vitamín A 5563.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nastrouháme kedlubny, přidáme pepř, kmín, masox a vaříme v trošce vody.
-
2
Z másla a mouky uděláme jíšku a přidáme k podušeným kedlubnám. Dohladka vymícháme.
-
3
Přidáme zakysanou smetanu a podáváme k uzenině.