Suflé s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 245 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 17 g
- Sodík 34 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 55 mg
- Draslík 167.6 mg
- Vláknina 2500 mg
- Vitamín A 2500 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh, přidáme jakékoli loupané ovoce dle chuti a necháme odstát asi 1 hodinu v lednici. Nakonec do ovoce zamícháme tuhou šlehačku. Podáváme ve skleněných pohárech nebo miskách. Nakonec můžeme ještě pohár ozdobit ovocem a pokapat ovocnou šťávou nebo likérem.