Langoše

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 50 g Droždí sušené
  • 150 g Jogurt bílý
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 500 ml Mléko polotučné
  • 100 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Soda jedlá
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 kg Mouka pšeničná hladká T 650
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • 4 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1126 kcal
  • Sacharidy 161 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 284 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 27.9 mg
  • Draslík 158.1 mg
  • Vláknina 18148 mg
  • Vitamín A 18148 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.4 mg
  • Vitamín E 4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mouku dáme do mísy, z droždí zaděláme kvásek, do mouky přidáme jogurt, slunečnicový olej, sodu a sůl.

  • 2

    Zaděláme těsto a na 2 hodiny dáme do lednice.

  • 3

    Poté vyválíme placky, které na oleji smažíme.

  • 4

    Hotové langoše necháme okapat a poté potřeme česnekem, kečupem a posypeme sýrem.

Komentáře k receptu