Pečené brambory
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 658 kcal
- Sacharidy 43 g
- Tuky 26 g
- Sodík 413 mg
- Bílkoviny 65 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 47 mg
- Draslík 1093.6 mg
- Vláknina 13521 mg
- Vitamín A 13521 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plech vyložíme pečícím papírem.
-
2
Omyjeme a na plátky nakrájíme brambory, rozložíme je na plech vedle sebe.
-
3
Posypeme solí, kmínem a při 200 stupních dozlatova pečeme.
-
4
Hotové posypeme sýrem a pažitkou.