Ševcovský mls
Suroviny
- 100 g Majolka
- 500 g Salám měkký
- 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
- 2 ks Cibule
- 2 ks Okurky nakládané
- 0.5 ks Paprikové lusky čerstvé
- 1 špetka Sůl
- 1 špetka Pepř černý mletý
- 1 polévková lžíce Hořčice
- 1 polévková lžíce Kečup
- 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
- 1 polévková lžíce Olej stolní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 568 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 48 g
- Sodík 3601 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 124.7 mg
- Draslík 488 mg
- Vláknina 5989.8 mg
- Vitamín A 5989.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupeme a na kolečka nakrájíme buřty.
-
2
Překrojíme a na proužky nakrájíme cibuli, okurku nastrouháme a papriku nakrájíme na plátky.
-
3
Dáme do větší mísy a promícháme, přidáme lžíci octa, oleje, hořčice a kečupu.
-
4
Pokapeme worcesterskou omáčkou, osolíme a opepříme.
-
5
Přidáme majolku, promícháme a necháme chvíli odležet.