Ryba s rajčatovou omáčkou a chorizem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 16 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Klobása Dunajská
  • 800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 4 ks Treska aljašská
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 špetka Chilli paprička sušená
  • 2 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1014 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 1055 mg
  • Bílkoviny 186 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 370 mg
  • Draslík 4419.8 mg
  • Vláknina 4230.9 mg
  • Vitamín A 4230.9 mg
  • Vitamín B6 4.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 48.4 mg
  • Vitamín E 7.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na 2 lžících oleje, opékáme česnek a klobásu chorizo, přidáme chilli, rajčata a 10 minut vaříme aby směs zhoustla, osolíme a opepříme.

  • 2

    Rybu /filet z bělomasé, bez kůže/ potřeme zbylým olejem, opečeme na pánvi nebo uvaříme v páře asi 4-6 minut.

  • 3

    Podáváme s omáčkou a vařenými zelenými fazolkami.

  • 4

Komentáře k receptu