Kuře se zelenou omáčkou a rukolovým salátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 954 kcal
- Sacharidy 128 g
- Tuky 17 g
- Sodík 599 mg
- Bílkoviny 81 g
- Uhlovodany 128 g
- Cholesterol 96 mg
- Draslík 4329.5 mg
- Vláknina 67197.2 mg
- Vitamín A 67197.2 mg
- Vitamín B6 1.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 45.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí prsa bez kůže potřeme olejem a opečeme na grilovací pánvi z obou stran.
-
2
Na omáčku promixujeme citrónovou šťávu, bylinky, kapary, česnek, hořčici a dvě lžíce oleje. Je-li třeba, přidáme trochu vody.
-
3
Konzervy bílých fazolí ohřejeme, slijeme a smícháme s rukolou a polovinou omáčky.
-
4
Maso nakrájíme a pokapeme zbylou omáčkou.