Vepřové na hořčici s kapustičkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Kapusta růžičková
  • 200 g Mrkev kořen
  • 400 g Vepřové maso libové
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 0.16 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 330 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 204 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 77.1 mg
  • Draslík 1 mg
  • Vláknina 7429.8 mg
  • Vitamín A 7429.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2537.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na plátky nakrájíme maso, naklepeme, pomažeme hořčicí, osolíme a opepříme. Naložené plátky necháme v lednici 2 hodiny.

  • 2

    Poté maso osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.

  • 3

    Očistíme mrkev a kapustičky a opláchneme. Nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka.

  • 4

    Poté vodu slijeme a zeleninu promícháme s máslem.

  • 5

    Hotové maso podáváme se zeleninou.

Komentáře k receptu