Brambory s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 938 kcal
- Sacharidy 180 g
- Tuky 12 g
- Sodík 669 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 180 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 6112.9 mg
- Vláknina 72849.8 mg
- Vitamín A 72849.8 mg
- Vitamín B6 3.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 179.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 59.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme, nakrájíme a krátce ji podusíme na másle. Přidáme oloupaná rajčata nakrájená na větší kousky, vývar a okořeníme.
-
2
Brambory povaříme ve slupce asi 10 minut, oloupeme a nakrájíme na tlustší plátky. Přidáme je do rajčat a společně dusíme doměkka.
-
3
Před podáváním pokrm posypeme sekanou petrželovou natí.