Vepřové hašé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 504 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 37 g
- Sodík 145 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 170.1 mg
- Draslík 72.9 mg
- Vláknina 1204.8 mg
- Vitamín A 1204.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Housky nakrájíme na plátky, zakapeme mlékem a necháme nasát.
-
2
Na sádle z konzervy osmahneme drobně nakrájenou cibuli,
-
3
zaprášíme moukou a osmahneme, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a dobře povaříme.
-
4
Vmícháme drobně nakrájené maso z konzervy, rozmělněné housky, promícháme a chvíli podusíme.
-
5
Před podáváním vmícháme vejce a necháme je srazit.