Brambory vařené s vepřovým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 249 kcal
- Sacharidy 46 g
- Tuky 3 g
- Sodík 86 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 46 g
- Cholesterol 8.9 mg
- Draslík 1648.1 mg
- Vláknina 18560 mg
- Vitamín A 18560 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 185 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 326.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na menší kostky, zalijeme osolenou vodou, přidáme cibuli nakrájenou na plátky a vaříme, až maso změkne.
-
2
Potom přidáme brambory nakrájené na kostky a v polévce s masem je uvaříme. Dolijeme vodu, aby se vařily potopené. Přidáme kapustu nakrájenou na kousky.
-
3
Podáváme na hlubokém talíři s chlebem.