Vepřový guláš se slaninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1557 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 140 g
- Sodík 1020 mg
- Bílkoviny 68 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 394 mg
- Draslík 477.5 mg
- Vláknina 7908.6 mg
- Vitamín A 7908.6 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 119.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme.
-
2
Zaprášíme paprikou, přidáme rajský protlak, prolisovaný česnek a zalijeme šťávou z konzervy a trochou vody. Na závěr přidáme okurky a papriky, očištěné a bez jadérek, nakrájené na proužky, maso z konzervy, pokrájené, promícháme a prohřejeme.
-
3
Dle chuti osolíme a opepříme.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami.