Brambory dušené s paprikou a rajčatovým protlakem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 436 kcal
- Sacharidy 43 g
- Tuky 25 g
- Sodík 394 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 23.8 mg
- Draslík 1219.7 mg
- Vláknina 13822.5 mg
- Vitamín A 13822.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 63.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory nakrájíme na kostky a dusíme je na tuku a osmažené cibuli.
-
2
Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky. Když změknou, zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme vývarem s rozmíchaným protlakem.
-
3
Vše ještě dusíme, až se tekutina vsákne.