Bramborová polévka s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 217 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 12 g
- Sodík 318 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 45.9 mg
- Draslík 537.4 mg
- Vláknina 5199.8 mg
- Vitamín A 5199.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí maso nakrájíme na kostky a 1 hodinu vaříme.
-
2
Přidáme na kostky nakrájené brambory, sůl a vaříme, až je maso měkké. Potom přidáme na kostičky nakrájenou a na tuku osmaženou kořenovou zeleninu, sůl, pepř a sekanou petrželku. Polévku povaříme do změknutí zeleniny.