Bramborová polévka s hovězím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Brambory
  • 30 g Tuk
  • 10 g Petržel - nať
  • 120 g Zelenina kořenová
  • 250 g Hovězí maso přední
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 5.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 217 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 318 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 45.9 mg
  • Draslík 537.4 mg
  • Vláknina 5199.8 mg
  • Vitamín A 5199.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí maso nakrájíme na kostky a 1 hodinu vaříme.

  • 2

    Přidáme na kostky nakrájené brambory, sůl a vaříme, až je maso měkké. Potom přidáme na kostičky nakrájenou a na tuku osmaženou kořenovou zeleninu, sůl, pepř a sekanou petrželku. Polévku povaříme do změknutí zeleniny.

Komentáře k receptu