Bramborová kaše studená

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Brambory
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Citrony
  • 3 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 149 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 216 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 990.7 mg
  • Vláknina 13464.8 mg
  • Vitamín A 13464.8 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 93.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a za tepla prolisujeme.

  • 2

    Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky, papriky očistíme a nakrájíme také na nudličky. Zeleninu osolíme, zakapeme citronovou šťávou a 1 hodinu marinujeme.

  • 3

    Potom zeleninu vmícháme do bramborového protlaku a osolíme.

  • 4

    Studenou kaši podáváme k pečeným masům.

Komentáře k receptu