Bramborová kaše se zelenými fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 219 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 11 g
- Sodík 214 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 18.1 mg
- Draslík 781 mg
- Vláknina 13039.8 mg
- Vitamín A 13039.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazolky zbavené okrajových vláken omyjeme, nakrájíme na kratší kousky, zalijeme osolenou vodou a uvaříme doměkka.
-
2
Brambory uvaříme, oloupeme a spolu s fazolkami je prolisujeme sítem. Osolíme a s mlékem vyšleháme na kaši.
-
3
Pokrm při podávání mastíme máslem. Podáváme k minutkám.