Brambory dušené se šunkou a hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 467 kcal
- Sacharidy 58 g
- Tuky 18 g
- Sodík 962 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 51 g
- Cholesterol 52.5 mg
- Draslík 880.4 mg
- Vláknina 10869.5 mg
- Vitamín A 10869.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory nakrájíme na plátky.
-
2
Na másle podusíme šunku nakrájenou na kostičky, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a přidáme hořčici. Omáčku povaříme.
-
3
Potom přidáme nakrájené brambory a v omáčce je prohřejeme.
-
4
Při podávání sypeme pokrm jemně nasekanou petrželovou natí.