Brambory Byron
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 831 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 74 g
- Sodík 219 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 69.3 mg
- Draslík 1033.5 mg
- Vláknina 12539.8 mg
- Vitamín A 12539.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory upečeme ve slupce. Oloupeme je, dužinu rozmačkáme vidličkou a přidáme máslo, sůl a pepř.
-
2
Tvoříme větší medailonky a po obou stranách je osmažíme na oleji.
-
3
Pokrm pokapeme mlékem, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéci.