Višňová pochoutka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1 ks Kompot višňový
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cukr vanilka
  • 1 ks Pudinkový prášek - vanilkový
  • 1 ks Kypřicí prášek do perníku
  • 1 hrnek Mléko polotučné
  • 1 hrnek Cukr krupice
  • 2 hrnek Mouka polohrubá
  • 0.5 hrnek Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 768 kcal
  • Sacharidy 99 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 93 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 96 g
  • Cholesterol 107.1 mg
  • Draslík 116.9 mg
  • Vláknina 4773.3 mg
  • Vitamín A 4773.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.6 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Polohrubou mouku, cukr, prášek do perníku, vanilkový cukr, olej, mléko a vejce.

  • 2

    Smícháme a těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.

  • 3

    Poklademe na těsto višně a zbylou šťávu necháme na pudink.

  • 4

    Pečeme 30 minut při 170 stupních.

  • 5

    Uvaříme pudink a upečený moučník polijeme.

Komentáře k receptu