Pstruh s bylinkovou nádivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 872 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 37 g
- Sodík 360 mg
- Bílkoviny 110 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 415.2 mg
- Draslík 1850.7 mg
- Vláknina 261.8 mg
- Vitamín A 261.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykucháme, omyjeme a osolíme ryby, po chvíli omyjeme a celé nasolíme.
-
2
Z nakrájené žemle, mléka, žloutků, tuhého sněhu z bílků, bylinek, soli, vegety a koření si připravíme nádivku.
-
3
Naplníme nádivkou pstruhy, zašijeme nití a dáme do rozpáleného oleje.
-
4
10 minut pečeme po každé straně.