Plněný květák
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 443 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 31 g
- Sodík 398 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 213.4 mg
- Draslík 1163.2 mg
- Vláknina 10197.2 mg
- Vitamín A 10197.2 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 122.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do poloměkka uvaříme ve slané vodě květák.
-
2
S vejci a kořením smícháme maso.
-
3
Střed květáku vydlabeme a naplníme masovou směsí.
-
4
Květák potom zabalíme do alobalu, přes náplň dáme plátky slaniny a 45 minut pečeme ve středně vyhřáté troubě.