Vepřové rizoto
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 697 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 43 g
- Sodík 145 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 36 g
- Cholesterol 112.5 mg
- Draslík 93.7 mg
- Vláknina 8284 mg
- Vitamín A 8284 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou a nakrájenou polévkovou zeleninu uvaříme doměkka.
-
2
Cibuli nakrájíme a osmahneme, přidáme pokrájené maso z vepřové konzervy, vařenou zeleninu, promícháme a prohřejeme. Vmícháme
-
3
uvařenou rýži, promícháme, přisolíme a přidáme jemně
-
4
nakrájenou petrželku.
-
5
Porce na talíři posypeme strouhaným sýrem a pokapeme kečupem.