Vepřové nudličky na víně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 400 g Vepřové maso libové
  • 1 kávová lžička Omáčka sójová
  • 0.5 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • 2 dl Víno červené
  • 1 hrnek Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1386 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 138 g
  • Sodík 62 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 157 mg
  • Draslík 121 mg
  • Vláknina 1099.8 mg
  • Vitamín A 1099.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.4 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2557.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na nudličky nakrájíme maso, cibuli a česnek nasekáme najemno.

  • 2

    Poté osmahneme na oleji, přidáme maso a opečeme dozlatova. Osolíme, opepříme a zalijeme červeným vínem. 5 minut dusíme.

  • 3

    Poté omáčku zjemníme máslem, cukrem a lžičkou sójové omáčky.

  • 4

    Krátce povaříme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu