Vepřové nudličky na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1386 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 138 g
- Sodík 62 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 157 mg
- Draslík 121 mg
- Vláknina 1099.8 mg
- Vitamín A 1099.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.4 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2557.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na nudličky nakrájíme maso, cibuli a česnek nasekáme najemno.
-
2
Poté osmahneme na oleji, přidáme maso a opečeme dozlatova. Osolíme, opepříme a zalijeme červeným vínem. 5 minut dusíme.
-
3
Poté omáčku zjemníme máslem, cukrem a lžičkou sójové omáčky.
-
4
Krátce povaříme a ihned podáváme.