Plněná roláda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 464 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 35 g
- Sodík 2261 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 162.7 mg
- Draslík 539.4 mg
- Vláknina 3317 mg
- Vitamín A 3317 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozkrojíme maso na široký plát a asi 200 g masa odkrojíme.
-
2
Plát masa naklepeme, osolíme a opepříme.
-
3
Odkrojené maso umeleme, ochutíme solí, pepřem, přidáme nadrobno nakrájenou okurku, vejce a klobásu. Vše promícháme a rozprostřeme stejnoměrně na plát masa, pak zavineme.
-
4
Roládu převážeme nití, dáme do pekáčku, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a podlijeme trochou vývaru.
-
5
Pečeme v předehřáté troubě.
-
6
Po změknutí maso vyjmeme, zaprášíme lehce moukou, kterou jsme před tím osmahli a necháme krátce povařit.
-
7
K příloze podáváme rýži nebo brambory.