Fusilli se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 444 kcal
- Sacharidy 85 g
- Tuky 6 g
- Sodík 188 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 85 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1543.9 mg
- Vláknina 19443.3 mg
- Vitamín A 19443.3 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 113.4 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
-
2
Mezitím nakrájíme na plátky minitykvičky a cukety a na 2 lžících rozpáleného olivového oleje orestujeme doměkka. Přidáme prolisovaný česnek, najemno nakrájené cibulky, na nudličky nakrájenou papriku a kukuřici a opékáme ještě cca 3min.
-
3
Do těstovin vmícháme nadrobno nakrájená rajčata, zbylý olivový olej a nasekanou petrželku. Rozdělíme na talíře, navrch upravíme zeleninovou směs a podáváme.