Bramborový salát s celerovou marinádou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 267 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 7 g
- Sodík 758 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 46 g
- Cholesterol 3.6 mg
- Draslík 972.9 mg
- Vláknina 12447 mg
- Vitamín A 12447 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme a ještě horké nakrájíme na kolečka.
-
2
Připravíme marinádu z oloupaného, doměkka uvařeného a prolisovaného celeru, smíchaného s hořčicí, octem, vodou, olejem solí a cukrem.
-
3
Marinádou zalijeme brambory a salát posypeme jemně nakrájenou cibulí a petrželkou.
-
4
Podáváme k masu.