Bramborový salát s ředkvičkami, celerem s smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 342 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 14 g
- Sodík 675 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 149.5 mg
- Draslík 1115.9 mg
- Vláknina 14660 mg
- Vitamín A 14660 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 51.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 64.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené, oloupané brambory a uvařený celer nakrájíme na kostičky. Přidáme jemně nakrájené ředkvičky, okurku, cibuli a nasekaná natvrdo uvařená vejce.
-
2
Připravíme marinádu z oleje, citronové šťávy, soli a cukru. Přilijeme smetanu a nalijeme na salát. Necháme v chladu proležet.