Zelná polévka s masem a klobásou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 250 ml Smetana 12% (konzumní)
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 25 dkg Klobása Dunajská
  • 75 dkg Zelí kysané
  • 25 dkg Vepřová plec
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 polévková lžíce Houby sušené
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2443 kcal
  • Sacharidy 64 g
  • Tuky 195 g
  • Sodík 471 mg
  • Bílkoviny 115 g
  • Uhlovodany 52 g
  • Cholesterol 289.1 mg
  • Draslík 2433.8 mg
  • Vláknina 32622.6 mg
  • Vitamín A 32622.6 mg
  • Vitamín B6 1.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 290.6 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 265.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na sádle, zasypeme paprikou, zpěníme, přidáme kmín, nakrájené maso, sůl, houby a podusíme.

  • 2

    Zaprášíme moukou, promícháme, přidáme pokrájené zelí i s nálevem a vše uvaříme doměkka.

  • 3

    Nakonec vložíme klobásu pokrájenou na kolečka a zalijeme smetanou, prohřejeme.

Komentáře k receptu