Pečené žebírko s párky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 795 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 72 g
- Sodík 178 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 132.7 mg
- Draslík 357.6 mg
- Vláknina 108.7 mg
- Vitamín A 108.7 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Žebírka na kraji nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji spolu s párky nakrájenými na kolečka.
-
2
Žebírka i párky vyndáme, šťávu zaprášíme moukou a osmahneme.
-
3
Zalijeme vodou, zaprášíme paprikou, přidáme několik kapek worcesteru a povaříme.
-
4
Rozdělíme na talíře, žebírka poklademe párky a přelijeme výpekem.