Bramborová kaše se zelím (lepenice)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 411 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 25 g
- Sodík 43 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 40 g
- Cholesterol 24.7 mg
- Draslík 1317.8 mg
- Vláknina 18100 mg
- Vitamín A 18100 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 77.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory překrájíme na půlky, zalijeme vroucí osolenou vodou a uvaříme doměkka.
-
2
Potom je scedíme, rozmícháme a podlijeme vařícím mlékem. Přidáme scezené a překrájené kysané zelí. Kaši dobře vymícháme.
-
3
Podáváme posypanou cibulí, kterou jsme osmažili na sádle.